Torsdags-yoga

Yoga er for alle uanset alder, fysisk form og køn.

I denne time vil der være fokus på det fysiske og mentale velvære. Vi arbejder med yogaen ud fra et afsæt i både Astanga og Iyengar yoga.

Astanga-yoga hører til en af de mest dynamiske yogaformer blandt de traditionelle yoga-stilarter. Astanga-yoga synkroniserer åndedræt med bevægelser og giver øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding.
Iyengar-yoga er kraftfuld og dynamisk, med vægt på anatomisk præcision. Iyengar-yogaen giver, udover en stærkere og sundere krop, også større kropsbevidsthed, et friere åndedræt, mere nærvær, bedre balance og større koncentrationsevne.

Yoga handler om at forene krop og sind og det vil jeg via fysiske øvelser, vejrtrækning & afspænding forsøge at give videre til dig. Kort sagt er det en time med fokus på hele dig. 

Vi er alle forskellige og kan forskellige ting, og derfor er det vigtigt, at du undervejs i undervisningen lytter og mærker efter i din krop.

Kom og vær med - yoga er for alle, der vil give sig selv et kærligt pusterum.
Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Medbring din egen træningsmåtte og evt. et tæppe.

Jeg glæder mig til at se jer,
Karina

Om instruktøren:
Karina bor lidt udenfor Bjerringbro på gård med sin mand og deres 3 børn. Hun underviser til daglig på Randers social- og sundhedsskole. 

Hold-info

Tidspunkt:
Torsdag kl. 19.30-20.30

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Loungen

Periode:
Fra uge 36-50 2020

Pris:
Kr. 450,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktører

Karina Andersen