Torsdags-yoga

Trænger du til et pusterum fra hverdagens tankespind og gøremål? 

På Torsdagsyoga skal vi fokusere på kroppen og åndedrættet og flytte opmærksomheden fra hovedet og ned i kroppen. Vi skal træne kunsten at holde fokus, og være til stede i nuet.

Vi skal arbejde med øvelser, der både styrker og afspænder din krop og derigennem forsøge at skabe harmoni mellem krop og sind. Du vil blive udfordret fysisk i de stående og mere krævende yogastillinger, men også forkælet med blide og harmoniske stræk, der afbalancerer nervesystemet.Gennem solhilsner vil du opleve, hvordan bevægelse og åndedræt smelter sammen i et meditativt flow. Her flyder hver stilling over i den næste. Vi slutter altid af med en liggende afspænding, hvor vi mærker effekten af de øvelser, vi har lavet. En gave til kroppen, som giver ro i sindet.

Medbring din egen træningsmåtte og evt. et tæppe.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Jeg glæder mig til at se jer,
Mette

Om instruktøren: Mette bor i Ulstrup med mand og tre børn. Til dagligt arbejder hun som højskolelærer på Egmont Højskolen. Hun har danset og lavet gymnastik gennem mange år og startede med yoga under sin første graviditet for 18 år siden. De senere år er yogaen begyndt at fylde mere og mere, og hun har i efteråret 2021 afsluttet yogalæreruddannelsen i Kbh.

Hold-info

Tidspunkt:
Torsdag kl. 19.00-20.00

Sted:
Pilevejens Festlokaler, Pilevej 16, 8850 Bjerringbro 

Periode:
Fra uge 3-12 2024

Pris:
Kr. 350,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

> TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Mette N. Lager