Instruktører i GGF

Maja H. Østergaard

Marie Bøgh Christensen
 

Karina Mikkelsen

Caroline Køpke

Clara Dunai Sørensen

Amalie Schacht Poulsen

Stine Just
27 33 83 57

Nanna H. Østergaard
50 58 74 55
nanna.hj1@gmail.com

Jonas H. Sørensen
22 90 88 20
vinge97@gmail.com

Jens Traberg Larsen

Rasmus Juel

Emilie Bøge Madsen
26 35 47 40
emilie.b.m@hotmail.com

Signe Bøgh

Astrid Schacht Poulsen

Laura Wiis Jensen

Patrick Larsen

Vil du være instruktør i GGF?

Brænder du for gymnastik og har du lyst til at bringe den glæde og entusiasme videre til andre gymnaster? - så kontakt os endelig. Vi byder meget gerne nye og dygtige instruktører velkommen i vores forening, og går du rundt med en god idé til en ny spændende aktivitet, så hold dig endelig ikke tilbage.

I GGF forventer vi, at vores instruktører er uddannede eller villige til at blive det hurtigst muligt efter start i foreningen, er motiverede og møder velforberedte til hver eneste time, så medlemmerne mødes med den kvalitet, de forventer. Vi forventer også, at vores instruktører er interesserede i at udvikle sig og deltager på kurser/uddannelse for at dygtiggøre sig.

Til gengæld tilbyder vi at blive en del af et fedt team, der giver udvikling på det personlige plan og udvikling i lokalsamfundet. Som instruktør i GGF er man en del af et netværk af dygtige folk inden for gymnastik, fitness og bevægelse, og kan til enhver tid trække på netværket.

Vi tilbyder selvfølgelig også vores instruktører at uddanne sig, og foreningen afholder udgifter i forbindelse med uddannelse og kurser. Desuden tilbyder vi en godtgørelse for den indsats, som instruktørerne ligger i foreningen.