Step

Er du klar til at få pulsen op, sved på panden og smil på læben? Så skal du tilmelde dig Step!

På holdet træner vi til motiverende musik på og omkring en stepbænk, som du kan justere i højden og dermed også justere intensiteten af træningen. Vi træner med egen kropsvægt og du vil få trænet alle de store muskelgrupper som ben, baller, mave, ryg og arme. Du vil forbedre din kondition, styrke og bevægelighed.

Jeg guider dig igennem koreografier, hvor trinnene bygges op i mindre serier som sluttes af i et brag af en finale, hvor serierne sættes sammen. Alle kan deltage - unge samt ældre, nye og erfarne.

Der vil indgå opvarmning og udstrækning i timen. Serierne vil løbe gennem sæsonen og der vil løbende tilføjes nye, så programmet varieres.
Medbring gerne et håndklæde.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

På facebookgruppen 'Step Bjerringbro' deles relevante informationer om holdet - såsom sjove indslag og præsentation af nye serier. Så hop endelig ind i gruppen :-)

Ved afbud til træningen - SMS da venligst til Charlotte Kjeldsen (instruktør) på tlf. 30270491.

Jeg er maks klar og motiveret for at give jer en sjov og fed steptime!
Jeg glæder mig til at se jer!
/Charlotte

Om instruktøren: Charlotte er vild med step, og har steppet i mange år. Er tilflytter til byen og arbejder til dagligt som ergoterapeut og mestringsvejleder.

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 17.00-18.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Spejlsalen

Periode:
Fra uge 2-21 2023

Pris:
Kr. 650,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

> TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Charlotte Nørager Kjeldsen