RytmeDance 2.-4. klasse

RytmeDance 2.-4. klasse er for alle piger, der er vilde med at bevæge sig og gerne vil lave super god gymnastik, danse og lege...

Vi skal danse og lege alt hvad vi kan, så vi får sved på panden - og vigtigst af alt skal vi have det rigtig sjovt med hinanden! RytmeDance er et hold med plads til alle; nye gymnaster, der har lyst til at prøve dans og gymnastik og piger, der allerede har lavet gymnastik. Der vil selvfølgelig også være tid til sammenrystning, så alle piger kommer til at lære hinanden og instruktørerne at kende.

Børnene præsenteres for en bred vifte inden for dans og rytmegymnastik, hvor de blandt andet skal lære forskellige sjove danse og små sekvenser. Udover det skal vi arbejde med en række forskellige ting, så træningen vil variere fra gang til gang. Vi sammensætter et lille program af alle de kendte elementer til forårets opvisning. Programmet bliver passet ind til pigernes niveau, da alle skal have det sjovt. På RytmeDance er der også plads til at børnene kan være medbestemmende.

Vi ligger vægt på masser af bevægelse hele timen igennem og at skabe glæde ved bevægelse og gymnastikken - der vil derfor altid et 'lege'-element i timen. Instruktørerne er selvfølgelig aktive på gulvet med børnene.

Der vil komme en lille udgift til opvisningstøj/dragt.
Vi opretter en forældre-facebookgruppe, så vi gennem hele sæsonen kan sikre en god og let kommunikation.

Glæder os meget til at lave en masse dans og gymnastik med børnene,
hilsner fra instruktør-teamet

Om instruktørerne:
Alberte Pouline Scheiby er 19 år, og har gået til gymnastik det meste af sit liv. Hun har gået på en masse forskellige lokale hold og et par DGI hold. Hun har været instruktør i GGF i 4 år.

Marie Bøgh Christensen er 17 år, og går på EUX business i Viborg. Marie har gået til rytmegymnastik næsten hele sit liv. Har været instruktør i GGF i 4 år. 

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 16.45-17.45

Sted:
Enggården, Jørgens Allé 42, 8850 Bjerringbro, salen

Periode:
Fra uge 36 2022 - uge 13 2023

Pris:
Kr. 650,-
Kontingent betales efter 4 prøvetimer - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug barnets navn og fødselsdag

HUSK muligheden for at søge støtte til kontingent/dragt

'Børnenes Ven' er en fond, der yder økonomisk tilskud til børn og unge i Viborg Kommune.
Kontakt bestyrelsen på ggfgym@gmail.com​, hvis vi skal søge støtte til dit barn.

Holdets instruktører

Alberte Scheiby

Marie Bøgh