Lørdags-zumba

Zumba® er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition.

Zumba er danse-fitness-, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Vi har altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære, derudover er tempoet højt, og du kan være sikker på at få sved på panden samt et smil på læben.

Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker på selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i Zumba Fitness både mænd og kvinder og unge som gamle.

Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med. Jeg siger ikke så meget på selve timen - det er meningen, at du skal lytte til musikken, kigge på instruktøren og få dansen helt ind under huden.

Musikken vil få dig i rigtig godt humør - og du forbrænder masser af kalorier på timen. Medbring sko der ikke har for meget "grib", så du kan twiste på forfoden.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Jeg glæder mig til at se dig!
/Daiva

Om instruktøren: Daiva er 43 år, og har dyrket meget forskeligt sport gennem mange år. Hun er certificeret Zumba Fitness instruktør siden 2014, og Strong instruktør siden 2016. Hun underviser flere hold om ugen.

Hold-info

Tidspunkt:
Lørdage i lige uger kl. 10.00-11.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Spejlsalen

Periode:
Fra uge 2-22 2024

Pris:
Kr. 300,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

> TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Daiva R. Pedersen