Yoga for rigtige mænd

Yoga for rigtige mænd tager udgangspunkt i mænds bevægelighed og mænds styrke. 

På dette hold får du en styrkende allround yogaundervisning, som giver dig smidighed, energi og overskud. Du bliver guidet gennem yoga-øvelser, som smidiggør stramme muskler og led, så der skabes mere bevægelighed i skuldre og hofter samt rygøvelser, der styrker og smidiggør hele ryggen.

Dette hold er KUN FOR MÆND, og der tages udgangspunkt i den begrænsning, mænd typisk har i bevægeapparatet. Manglende smidighed er ofte en af de begrænsninger mænd slås med i hverdagen, og det er aldrig for sent at rette op på det. Når man oplever kroppen mere smidig, øges velværet og ikke mindst energien i kroppen. Lektionen slutter altid af med en god afspænding af hele kroppen.

Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte, og formålet er at give bedre bevægelighed og mindske smerter - især i ryggen, omkring lænd og i skuldre. Der er ingen forudsætninger for at deltage, alle kan være med.  

Yoga for rigtige mænd er til dig, der ønsker øget bevægelighed og smidighed, flottere holdning og velvære i kroppen - holdet er et super supplement til anden træning eller blot ugens forkælelse!

På dette hold vil du møde to instruktører - Camilla underviser den første tirsdag i hver måned, og Regitze de resterende træninger.

Medbring gerne yogamåtte og tæppe til afspænding.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Ved afbud til træning - SMS da venligst til Lene (holdleder) på tlf. 22 88 45 30

Velkommen til yoga for rigtige mænd,
kh. Regitze og Camilla

Om instruktørerne:
Regitze underviser i forskellige grene af yoga. Hun er relativt ny som instruktør, men yoga har været hendes store passion de sidste 10 år. Til daglig arbejder hun med kommunikation og markering, og er bosiddende i Bjerringbro med sin kæreste.
Camilla er uddannet danser og yogainstruktør. Hun har undervist på mange forskellige gymnastik- og fitnesshold. Hun er bosiddende i Bjerringbro med sin kæreste og deres søn.

Hold-info

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 18.15-19.15

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Loungen

Periode:
Fra uge 36-50 2022

Pris:
Kr. 500,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktører

Regitze Christensen

Camilla Røjen