Yoga for rigtige mænd

Yoga for rigtige mænd tager udgangspunkt i mænds bevægelighed og mænds styrke. 

På dette hold får du en styrkende allround yogaundervisning, som giver dig smidighed, energi og overskud. Du bliver guidet gennem yoga-øvelser, som smidiggør stramme muskler og led, så der skabes mere bevægelighed i skuldre og hofter samt rygøvelser, der styrker og smidiggør hele ryggen.

Dette hold er KUN FOR MÆND, og der tages udgangspunkt i den begrænsning, mænd typisk har i bevægeapparatet. Manglende smidighed er ofte en af de begrænsninger mænd slås med i hverdagen, og det er aldrig for sent at rette op på det. Når man oplever kroppen mere smidig, øges velværet og ikke mindst energien i kroppen. Lektionen slutter altid af med en god afspænding af hele kroppen.

Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte, og formålet er at give bedre bevægelighed og mindske smerter - især i ryggen, omkring lænd og i skuldre. Der er ingen forudsætninger for at deltage, alle kan være med.  

Yoga for rigtige mænd er til dig, der ønsker øget bevægelighed og smidighed, flottere holdning og velvære i kroppen - holdet er et super supplement til anden træning eller blot ugens forkælelse!

Medbring gerne yogamåtte og tæppe til afspænding.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Ved afbud til træning - SMS da venligst til Lene på tlf. 22 88 45 30

Velkommen til yoga for rigtige mænd,
kh. Lene

Hold-info

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 18.15-19.15

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Loungen

Periode:
Fra uge 36-50 2020

Pris:
Kr. 450,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Lene Røjen