Yoga for alle 2

På dette yogahold arbejder vi med kroppens bevægelighed, styrke, stabilitet og smidighed. De stramme muskler styrkes, udspændes og blødgøres gennem fysiske stillinger kombineret med åndedrætsøvelser. 

Yoga stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. Vi laver øvelserne stående, liggende og siddende og afslutter med afspænding.

På dette hold får din krop og dit sind et pusterum og en mulighed for nye gode vaner. Yoga er for dig som ønsker udholdenhed, styrke og bevægelighed og samtidig ønsker at vende dit fokus indad, opnå en øget kropsbevidsthed og reducere stress.

Vi vil arbejde ud fra deltagernes forudsætninger, så alle kan være med.

På dette hold vil du møde flere instruktører - Regitze, Camilla og Lene underviser på skift sæsonen igennem.

Medbring gerne yogamåtte og tæppe til afspænding

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Ved afbud til træning - SMS da venligst til Lene (holdleder) på tlf. 22 88 45 30

Velkommen til yoga,
kh. Regitze, Camilla og Lene

Om instruktørerne:
Regitze underviser i forskellige grene af yoga. Hun er relativt ny som instruktør, men yoga har været hendes store passion de sidste 10 år. Til daglig arbejder hun med kommunikation og marketing, og er bosiddende i Bjerringbro med sin kæreste.
Camilla er uddannet danser og yogainstruktør. Hun har undervist på mange forskellige gymnastik- og fitnesshold. Hun er bosiddende i Bjerringbro med sin kæreste og deres søn.
Lene har undervist på mange forskellige fitnesshold - herunder bl.a. yoga, bold, bodytoning, zumba, boksning, aerobic - de sidste 20 år. Til daglig bestyrer hun Sport & Fitness i Bjerringbro, hvor hun også bor.

Hold-info

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 19.00-20.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Loungen

Periode:
Fra uge 2-13 2023 (BEMÆRK PERIODEN!)

Pris:
Kr. 500,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktører

Regitze Christensen

Camilla Røjen

Lene Røjen