Tumlingerne 2-4 år

Gymnastik og bevægelse i børnehøjde! 

Tumlingerne 2 - 4 år er et skønt tilbud til de mindste og deres forældre - et hold, hvor børnene er aktive sammen med deres forældre.

Trænger dit barn til at brænde lidt energi af? Så kom til en times tumle-gymnastik! Der bliver fart over feltet for alle, når vi skal tumle rundt og bruge vores kroppe sammen hele vinteren. Vi skal være både oppe og nede. Slå koldbøtter, svinges rundt og kravle. Vi skal bruge kroppen til nye og gamle sanglege. Vi finder redskaberne frem, så der kan flyttes grænser i at komme højt op og suses hurtigt ned. 

Vi skal udforske motorikkens mange aspekter og vi lover sved på panden til både børn og voksne :-)

Mottoet for mine timer er: "Vi skal have det sjovt, det er det vigtigste". Der stilles ingen krav til børnene, tilbuddet skal ses som en mulighed for at have kvalitetstid sammen. 

Jeg glæder mig meget til at møde jer og lære jer nye sjove måder at tumle rundt både børn og voksen.

Vi ses til tumletid,
hilsen 
Jette

Der vil komme en lille udgift til opvisningstøj/dragt, som aftales på holdet.

Om instruktøren:
Jette har været gymnastiktræner siden hun var 18 år med nogle få års pauser indimellem. Hun har været svømmetræner, og har de sidste 3 sæsoner været instruktør på forældre/barn-hold i Viborg. Jette har kursus i tumlebørn fra baby til 1 1/2 år, spotkurser og forældre/barn kursus. Hun bor i Bjerringbro, er gift med Simon og har 3 skønne piger. Til daglig er hun dagplejer og bruger motorikken meget med sine små tumlevenner.
Clara er hjælpeinstruktør på holdet.

Hold-info

Tidspunkt:
Onsdag kl. 16.45-17.45

Sted:
Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 36 - 13

Pris:
Kr. 600,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

Holdets instruktør

Jette Bøgh Christensen

Clara Dunai Sørensen