Tirsdags-zumba

Zumba® er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition.

Zumba er danse-fitness-, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Vi har altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære, derudover er tempoet højt, og du kan være sikker på at få sved på panden samt et smil på læben.

Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker på selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i Zumba Fitness både mænd og kvinder og unge som gamle.

Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med. Jeg siger ikke så meget på selve timen - det er meningen, at du skal lytte til musikken, kigge på instruktøren og få dansen helt ind under huden.

Musikken vil få dig i rigtig godt humør - og du forbrænder masser af kalorier på timen. Medbring sko der ikke har for meget "grib", så du kan twiste på forfoden.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Vi glæder ostil at se dig!
/Line 

Om instruktøren:
Line er 26 år, bosiddende i Bjerringbro og har altid dyrket en masse forskellig former for motion. Hun er særlig vild med styrketræning og alle former for dans til fed musik. Line er uddannet Zumba-instruktør og har derudover erfaring med styrketræning fra egen træning over de sidste mange år.

Hold-info

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 19.00-20.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Spejlsalen

Periode:
Fra uge 2-22 2024

Pris:
Kr. 650,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

> TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Line Rask Kristensen