Strong

Strong er en højintens HIIT time med fokus på øvelser, der giver dig en stærkere krop!

Strong er HIIT træning (high intensive interval training) med dertilhørende musik som er udvalgt til øvelserne. Der er fokus på squat, lounges, burpees, planke, knæløft og andre øvelser med egen kropsvægt. Timen er delt op i 4 blokke, og i hver blok motiveres deltagernes til at nå deres maximum.

Det er en højintens time, der toner hele kroppen til moderne musik mixet direkte til at passe til øvelserne. Øvelserne og intensititeten udvikler sig hele timen igennem, men der er også indkorporeret små pusterum.

Deltagerne kommer igennem hele kroppen i løbet af timen, og programmet er sammensat til at skabe resultater, en mere tonet krop samt stærkere muskler.

Du er garanteret sved på panden og en stærk oplevelse! De fleste kan være med, da der er mulighed for at modificere øvelserne - eller gøre dem hårdere!

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. Begrænset antal pladser - først til mølle.

Medbring din egen træningsmåtte, vand og håndklæde.

Ved afbud til træning - SMS da venligst til Lene Røjen (holdleder) på tlf. 22 88 45 30

Jeg glæder mig til at se jer,
hilsen Daiva

Om instruktøren: Daiva er 43 år, og har dyrket meget forskeligt sport gennem mange år. Hun er certificeret Zumba Fitness instruktør siden 2014, og Strong instruktør siden 2016. Hun underviser flere hold om ugen.

Hold-info

Tidspunkt:
Onsdag kl. 18.00-19.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Spejlsalen

Periode:
Fra uge 2-22 2024

Pris:
Kr. 650,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

> TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Daiva R. Pedersen