Micro-rytme 0.-2. klasse

Micro-rytme 0.-2. klasse er for alle piger, der er vilde med at bevæge sig og gerne vil lave super god gymnastik, danse og lege...

Vi skal lege og danse alt hvad vi kan, så vi får sved på panden - og vigtigst af alt skal vi have det rigtig sjovt med hinanden! Micro-rytme er et hold med plads til alle; nye gymnaster, der har lyst til at prøve gymnastik og piger, der allerede har lavet gymnastik. Der vil selvfølgelig også være tid til sammenrystning, så alle piger kommer til at lære hinanden og instruktørerne at kende.

Børnene præsenteres for en bred vifte inden for rytmegymnastikken, hvor de blandt andet skal lære forskellige grundsving, små sekvenser og sjove danse. Udover det skal vi arbejde med en række forskellige ting, så træningen vil variere fra gang til gang. Vi sammensætter et lille program af alle de kendte elementer til forårets opvisning. Programmet bliver passet ind til pigernes niveau, da alle skal have det sjovt. På Micro-rytme er der også plads til at børnene kan være medbestemmende.

Vi ligger vægt på masser af bevægelse hele timen igennem og at skabe glæde ved gymnastikken og bevægelse - der vil derfor altid et 'lege'-element i timen. Instruktørerne er selvfølgelig aktive på gulvet med børnene.
 
Der vil komme en lille udgift til opvisningstøj/dragt.
Vi opretter en forældre-facebookgruppe, så vi gennem hele sæsonen kan sikre en god og let kommunikation.

Glæder os meget til at lave en masse gymnastik med børnene,
hilsner fra instruktør-teamet

Om instruktørerne:
Caroline Køpke er 18 år og har gået på gymcollege sidste år, hvor dansen har spillet en stor rolle. Forrige år har hun gået på Vesterlund efterskole. Hun har været rytmeinstruktør i Hobro Gymnastikforening og IK Rosendal, og hun har trænet gymnastikhold siden hun var 13 år. Derudover har hun dyrket gymnastik siden hun var lille. Til dagligt læser Caroline STX i 2.g på Viborg Gymnasium og HF.
Astrid Schacht Poulsen er 16 år, og netop vendt hjem fra Bjergnæs Efterskole. Hun har gået til gymnastik hele sit liv - både rytme og spring. Til daglig går Astrid på Bjerringbro Gymnasium.

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 16.30-17.30

Sted:
Bjerringbro Gymnasium, P. E. Eriksens Vej 2, 8850 Bjerringbro, salen

Periode:
Fra uge 36 - 13

Pris:
Kr. 600,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

Holdets instruktører

Caroline Køpke

Astrid Schacht Poulsen