Junior-rytme 7.-9. klasse

Junior-Rytme 7.-9. klasse er holdet for dig, der har lyst til at lave noget fedt rytmegymnastik og samtidig have det sjovt.

Træningernes fokus vil være at arbejde med den klassiske grundgymnastik, men samtidig at stifte bekendtskab med andre dansegenrer. Træningerne vil derfor byde på alt fra smidighed, til forskellige sekvenser og øvelser hen over gulv. Derudover vil vi arbejde på, at gymnasterne får en god fysisk form med styrke og konditionstræning.

Junior-Rytme er til dig, som har stiftet bekendtskab med gymnastik eller dans før og som har lyst til at arbejde videre med det. Der vil blive udfordringer for alle og vi vil i høj grad arbejde med at få inddraget gymnasterne i træningerne, så alle gymnasternes behov og ønsker vil tilgodeses. Sæsonens gode arbejde vil ende med en fantastisk gymnastikopvisning, som vi vil fremvise til forårets gymnastikopvisninger.

Vores forventninger til dig som gymnast er, at du prioriterer træningerne såvel som sæsonens weekendtræning og opvisninger højt, samt at du giver den max gas, når vi er sammen. 

Med venlig hilsen Astrid og Lærke😊

Der vil komme en udgift til opvisningstøj/dragt på omkring 500 kr.

Om instruktørerne:
Trænertemaet består af Astrid og Lærke, som begge har mange års gymnastikerfaring. De brænder for gymnastikken og glæder sig til at viderebringe deres erfaring og glæde ved gymnastikken. 
Astrid Schacht Poulsen er 17 år gammel og går til dagligt i 2.g på Bjerringbro Gymnasium, derudover gik Astrid på Bjergsnæs Efterskole årgang 18/19. Hun har gået til gymnastik hele sit liv - både rytme og spring. 
Lærke Gravergaard er 16 år gammel og er lige hjemvendt efter 2 år på Vedersø idrætsefterskole. Lærke har også gået til gymnastik hele sit liv, både rytme og spring. Derudover har lærke erfaring som hjælpe instruktør og har taget en lederuddannelse på efterskolen. 
De er begge meget åbne og let til smil og glæder sig ikke mindst til at se DIG lave en masse gymnastik sammen med dem.

 

Hold-info

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 17.30-19.00

Sted:
Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 36 - 12

Pris:
Kr. 700,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug gymnastens navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug gymnastens navn og fødselsdag

HUSK muligheden for at søge støtte til kontingent/dragt

'Børnenes Ven' er en fond, der yder økonomisk tilskud til børn og unge i Viborg Kommune.
Kontakt bestyrelsen på ggfgym@gmail.com​, hvis vi skal søge støtte til dit barn.

Holdets instruktører

Astrid Schacht Poulsen

Lærke Gravergaard