Junior-rytme 6.-9. klasse

Junior-Rytme 6.-9. klasse er holdet for dig, der har lyst til at lave noget fedt rytmegymnastik og samtidig have det sjovt.

Træningernes fokus vil være at arbejde med den klassiske grundgymnastik, men samtidig at stifte bekendtskab med moderne dansegenrer, der i blandt speciel hiphop. Træningerne vil derfor byde på alt fra smidighed, til forskellige sekvenser og øvelser hen over gulv. Derudover vil vi arbejde på, at gymnasterne får en god fysisk form med styrke og konditionstræning.

Junior-Rytme er til dig, som har stiftet bekendtskab med gymnastik eller dans før og som har lyst til at arbejde videre med det. Der vil blive udfordringer for alle og mulighed for niveauopdeling, så alle gymnasternes behov og ønsker vil tilgodeses. Sæsonens gode arbejde vil munde ud i et fantastisk opvisningsprogram, som vi vil fremvise til forårets gymnastikopvisninger.

Vores forventninger til dig som gymnast er, at du prioriterer træningerne såvel som sæsonens weekendtræning og opvisninger højt, samt at du giver den max gas, når vi er sammen.
Med venlig hilsen Emilie, Sille og Karen 😊

Der vil komme en udgift til opvisningstøj/dragt på omkring 500 kr.

Om instruktørerne:
Trænertemaet består af Emilie, Sille og Karen, som alle har mange års gymnastik- og danse-erfaring, samt flere års trænererfaringer. Derudover har de alle DGI’s gymnastikuddannelse 1.
Sille og Emilie er begge 20 år og har begge sabbat år, de skal hver især ud at rejse, så vil derfor kun være med hver deres halvdel af sæsonen.
Karen er 24 år og arbejder til daglig, som farmakonom på Vejlby Apotek i Århus.
De er alle meget åbne og let til smil og glæder sig ikke mindst til at se DIG lave en masse gymnastik sammen med dem.

Hold-info

Tidspunkt:
Tirsdag kl. 18.00-19.30

Sted:
Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 36 - 13

Pris:
Kr. 700,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug gymnastens navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug gymnastens navn og fødselsdag

Holdets instruktører

Karen Klausen Balle

Emilie Bøge Madsen

Sille Røjen