Jumping Kidz 0.-2. klasse

Jumping Kidz 0.-2. klasse er et springhold for alle piger og drenge, der er vilde med at springe en masse og lave super god gymnastik!

Vi skal lege, hoppe og springe alt hvad vi kan, og vigtigst af alt skal vi have det rigtig sjovt med hinanden og få sved på panden!

Børnene præsenteres for det mest basale i rytmegymnastikken, og vi skal træne en masse grundspring i forskellige redskabsbaner. Vi skal bl.a. lære håndstand, vejrmøller, ruller, saltoer og meget mere.

Børnene kan glæde sig til seje moves og vilde spring med vores dedikerede instruktører, som har stor spring-erfaring. Ligeledes vil der være lidt rytme-undervisning, så der kommer styr på grundmotorikken inden springene.

Vi ligger vægt på masser af bevægelse hele timen igennem og at skabe glæde ved gymnastikken. Vi tror på, at læring skal leges ind - og at instruktørerne er aktive på gulvet med børnene. 

Vi sammensætter et lille program til forårets opvisning, og der vil derfor komme en lille udgift til opvisningstøj/dragt, som aftales på holdet. Derudover opretter vi en facebook-gruppe, for bedst mulig kommunikation med forældre. 

Vi glæder os meget til at lave en masse gymnastik med børnene,
hilsner fra instruktør-teamet

Om instruktørerne:
Troels er 31 år, og et kæmpe legebarn inden for både springgymnastik og parkour. Arbejder til daglig i forsvaret, hvor han har arbejdet med fysisk træning gennem de sidste 12 år. Han bor i Bjerringbro med sin kone og 2 små drenge. Han springer selv aktivt på et seniorhold, træner forskellige håndstandsarter og holder af at lære fra sig. Han er ligeledes springinstruktør på GGF mini-juniorhold.
Amalie er 17 år og går i 1.g på Bjerringbro Gymnasium. Sidste år gik Amalie på Bjergsnæs Efterskole og bor nu i Bjerringbro sammen med sin familie. Gymnastikken har været en stor del af hendes liv lige siden hun var helt lille, og hun har gået på mange forskellige hold i løbet af årene.
Niels Jensen, Laura Wiis Jensen, Asta Grimstrup, Mie Padkjær og Janne Eskildsen er hjælpeinstruktører på holdet.

Hold-info

Tidspunkt:
Torsdag kl. 16.30-18.00

Sted:
Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 37 - 12

Pris:
Kr. 800,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug barnets navn og fødselsdag

HUSK muligheden for at søge støtte til kontingent/dragt

'Børnenes Ven' er en fond, der yder økonomisk tilskud til børn og unge i Viborg Kommune.
Kontakt bestyrelsen på ggfgym@gmail.com​, hvis vi skal søge støtte til dit barn.

Holdets instruktører

Troels Spottag Jensen

Amalie Grimstrup

Niels Jensen

Laura Wiis Jensen

Asta Grimstrup

Mie Padkjær

Janne Eskildsen