Jumping Kidz 0.-2. klasse

Jumping Kidz 0.-2. klasse er et springhold for alle piger og drenge, der er vilde med at springe en masse og lave super god gymnastik!

Vi skal lege, hoppe og springe alt hvad vi kan, og vigtigst af alt skal vi have det rigtig sjovt med hinanden og få sved på panden!

Børnene præsenteres for det mest basale i rytmegymnastikken, og vi skal træne en masse grundspring i forskellige redskabsbaner. Vi skal bl.a. lære håndstand, vejrmøller, ruller, saltoer og meget mere.

Børnene kan glæde sig til seje moves og vilde spring med vores dedikerede instruktører, som har stor spring-erfaring. Ligeledes vil der være lidt rytme-undervisning, så der kommer styr på grundmotorikken inden springene.

Vi ligger vægt på masser af bevægelse hele timen igennem og at skabe glæde ved gymnastikken. Vi tror på, at læring skal leges ind - og at instruktørerne er aktive på gulvet med børnene.

Vi sammensætter et lille program til forårets opvisning, og der vil derfor komme en lille udgift til opvisningstøj/dragt, som aftales på holdet. Derudover opretter vi en facebook-gruppe, for bedst mulig kommunikation med forældre.

Vi glæder os meget til at lave en masse gymnastik med børnene,
hilsner fra instruktør-teamet

Om instruktørerne:
Troels er 30 år, og et kæmpe legebarn inden for både springgymnastik og parkour. Arbejder til daglig i forsvaret, hvor han har arbejdet med fysisk træning gennem de sidste 12 år. Han bor i Bjerringbro med sin kone og 2 små drenge. Han springer selv aktivt på et seniorhold, træner forskellige håndstandsarter og holder af at lære fra sig. Han er ligeledes springinstruktør på foreningens springhold for 3.-5. klasse.
Sara er 21 år, har altid gået til gymnastik og har trænet hold siden 5. klasse. Sara er også instruktører på foreningens springhold for 3.-5. klasse. Til daglig er hun kontorelev på Grundfos.
Jonas er 22 år, han er helt tosset med at lege og springe. Han har lavet gymnastik i 12 år og er lige blevet færdig som industritekniker og EUX student. Til august rejser han 4 måneder til Zanzibar på højskole og kommer tilbage og hjælper efter jul.

Maja Hedengran Østergaard og Laura Wiis Jensen er hjælpeinstruktører på holdet.

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 16.30-18.00

Sted:
Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 36 - 13

Pris:
Kr. 800,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug barnets navn og fødselsdag

Holdets instruktører