GGF Øvede piger

Holdet er til dig, der er gået ud af folkeskolen, kender til rytmisk grundgymnastik, og som gerne vil blive endnu dygtigere. 

I denne sæson vil GGF's Øvede piger sparke ugen i gang med lækker gymnastik mandag aften. Undervisningen vil bestå af mange lækre sekvenser med forskellige fokuspunkter, så som genreforståelse, teknik, kontraster, indlevelse og kontrol. Vi skal selvfølgelig også være stærkere, mere smidige og have pulsen op, så vi får overskud til at komme længere ud i øvelserne og smile! Men selvfølgelig skal der også være plads til hygge! 

I løbet af sæsonen vil der være 1 weekendtræning efterfulgt af et lille socialt arrangement, så vi kan nørde og lære hinanden bedre at kende. Gennem undervisningen vil vi arbejde hen imod et opvisningsprogram fyldt med nutidens gymnastisk, moderne dans, skæve nye påfund og blærede bevægelser, som vi vil fremvise minimum 3 gange i foråret. 
Vær klar på, at der kommer en ekstra udgift til opvisningstøj/dragt, som aftales på holdet. Du kan også se frem til besøg af en gæsteinstruktør :-)

Jeg glæder mig til at lave masser af lækker gymnastik med jer,
Kh. Camilla

Om instruktøren:
Camilla Damgaard vil være den gennemgående instruktør for holdet. Hun har instruktørerfaring fra bl.a. tre år med DGI Viborg Minijuniorhold, flere sæsoner med Power Q samt havde den første sæson med Øvede piger i 16/17. Hun har lavet gymnastik hele livet og har senest gået på Viborg Rep-hold og KVIK’s Elitepiger. Til dagligt bor hun i Viborg med kæreste og hundehvalp, og arbejder i Bjerringbro som bogholder. 

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 19.30-21.00

Sted:
Egeskovskolen, Vestre Ringvej 11, 8850 Bjerringbro, gymnastikhallen

Periode:
Fra uge 36 - 13

Pris:
Kr. 700,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Camilla Damgaard