GGF Øvede piger

Holdet er til dig, der er gået ud af folkeskolen, kender til rytmisk grundgymnastik, og som gerne vil blive endnu dygtigere. 

I denne sæson vil GGF's Øvede piger sparke ugen i gang med lækker gymnastik mandag aften. Undervisningen vil bestå af mange lækre sekvenser med forskellige fokuspunkter, så som genreforståelse, teknik, kontraster, indlevelse og kontrol. Vi skal selvfølgelig også være stærkere, mere smidige og have pulsen op, så vi får overskud til at komme længere ud i øvelserne og smile! Men selvfølgelig skal der også være plads til hygge! 

I løbet af sæsonen vil der være 1 weekendtræning efterfulgt af et lille socialt arrangement, så vi kan nørde og lære hinanden bedre at kende. Gennem undervisningen vil vi arbejde hen imod et opvisningsprogram fyldt med nutidens gymnastisk, moderne dans, skæve nye påfund og blærede bevægelser, som vi vil fremvise minimum 3 gange i foråret. 
Vær klar på, at der kommer en ekstra udgift til opvisningstøj/dragt, som aftales på holdet. Du kan også se frem til besøg af Camilla Damgaard som gæsteinstruktør :-)

Jeg glæder mig til at lave masser af lækker gymnastik med jer,
Kh. Caroline

Om instruktøren:
Caroline Køpke vil være den gennemgående instruktør for holdet. Hun har instruktørerfaring fra siden hun var 13 og fra flere forskellige hold. Hun har lavet gymnastik hele sit liv og har senest gået på KVIK’s Elitepiger, samt Viborg Dansekompagni og gik på Gym College. Til dagligt bor hun i Viborg og går i 3.g på VGHF.

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 19.30-21.00

Sted:
Egeskovskolen, Vestre Ringvej 11, 8850 Bjerringbro, gymnastikhallen

Periode:
Fra uge 36 - 12

Pris:
Kr. 700,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

HUSK muligheden for at søge støtte til kontingent/dragt

'Børnenes Ven' er en fond, der yder økonomisk tilskud til børn og unge i Viborg Kommune.
Kontakt bestyrelsen på ggfgym@gmail.com, hvis vi skal søge støtte til dig.

Holdets instruktør

Caroline Køpke