GGF Springerne 3. - 5. klasse

GGF Springerne 3.-5. klasse er for alle piger og drenge, der er vilde med at bevæge sig og gerne vil lave super god gymnastik og springe en masse!

Vi bygger holdet op på sammenhold og fællesskab. I undervisningen vil der være lagt vægt på at skabe tillid og gode rammer for de grænser, som skal overvindes. Alle hjælper til og kan frit komme med ideer til en fed træning samt opvisning.

Der er plads til alle niveauer på holdet. Er man nybegynder, så skal man nok få en masse sjov med en god indlæringskurve. Er man mere erfaren gymnast og har sprunget et par år, er der helt sikkert også plads til personlig udvikling på dette hold.
Der vil være rig mulighed for at få trænet nogle flotte spring som man kan vise frem for hele familien, og hvis man har ekstra meget krudt, så har vi også nogle fede parkour-øvelser på programmet.

Der vil være korte rytmeseancer, hvor vi leger med kroppens bevægelser, vores sanser og ikke mindst fjoller sammen. Nogle af grundstenene for en god springgymnast er stabilitet og en god motorik, så det vil selvfølgelig også indgå som en del af træningen. Og så en brændende lyst til at lære nyt :-)

Træningen kommer til at foregå på samme tid og samme sted, som rytmeholdet i samme aldersgruppe. Vi laver derfor fælles opvarmning, hvorefter holdene vil gå til hver sin træning, og forberede sig til hver sin opvisning. Vi sammensætter et lille program til forårets opvisning, og der vil derfor komme en lille udgift til opvisningstøj/dragt, som aftales på holdet.

Vi glæder os til at give den gas med børnene,
hilsner fra instruktørteamet

Om instruktørerne:
Troels er 30 år, og et kæmpe legebarn inden for både springgymnastik og parkour. Arbejder til daglig i forsvaret, hvor han har arbejdet med fysisk træning gennem de sidste 12 år. Han bor i Bjerringbro med sin kone og 2 små drenge. Han springer selv aktivt på et seniorhold, træner forskellige håndstandsarter og holder af at lære fra sig. Han er ligeledes springinstruktør på foreningens springhold for 0.-2. klasse.
Sara er 21 år, har altid gået til gymnastik og har trænet hold siden 5. klasse. Sara er også instruktører på foreningens springhold for 0.-2. klasse. Til daglig er hun kontorelev på Grundfos.
Jonas er 22 år, han er helt tosset med at lege og springe. Han har lavet gymnastik i 12 år og er lige blevet færdig som industritekniker og EUX student. Til august rejser han 4 måneder til Zanzibar på højskole og kommer tilbage og hjælper efter jul.

Signe og Patrick er hjælpeinstruktører på holdet.

Hold-info

Tidspunkt:
Torsdag kl. 17.00-18.30

Sted:
Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 36 - 13

Pris:
Kr. 800,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug barnets navn og fødselsdag

Holdets instruktører