NYHED I GGF!

GGF Mini-juniorhold 3.-6. klasse

GGF minijuniorhold er et nyt og spændende holdtilbud, som er for alle drenge og piger fra 3.-6. klasse, som er vilde med at dyrke gymnastik - både spring og rytme, og er klar på at få nye bekendtskaber og have en masse sjov.

På minijuniorholdet kan du deltage, selvom du aldrig har gået til gymnastik før, men også, hvis du har lavet gymnastik i flere år - bare du er klar til at give den max gas og have det sjovt!

Træningen kommer til at foregå i Bøgeskovskolens Idrætshal, hvor vi typisk vil starte med fælles opvarmning og lege, for at få rystet holdet godt sammen og for at skabe venskaber og forbindelser på kryds og tværs af rytmerne og springerne.

Efter fælles start vil springerne og rytmerne gå hver til sit og forberede hver vores del af opvisningsprogrammet. Der vil også være træninger, hvor vi er fælles hele træningen igennem, for fx at lære fælles start- og slutserie.

På rytmesiden kommer vi til at nørde og lege med en masse med forskellige teknikker, som vi vil komme til at bruge i vores serier, som skal danne ramme for vores opvisning. Hver anden træning har vi booket Bøgesalen på Bøgeskovskolen, som vi kommer til at have for os selv, mens springerne er i hallen. Vi kommer primært til at fokusere på grundgymnastik, og derudover vil vi også lege med nogle forskellige stilarter som House, hiphop og moderne alt efter gymnasternes niveau og behov. Som trænere vil vi stræbe efter at give gymnasterne en følelse af udvikling, men mest af alt en følelse af glæde, sammenhold og sjov. Det er vigtigt for os, at gymnasterne er vilde med det de laver, og derfor vil vi som trænere også inddrage gymnasterne i træningen og efterspørge ideer og råd, så gymnasterne kan få den bedst mulige træning.

På springsiden er der også plads til alle niveauer. Er man nybegynder, så skal man nok få en masse sjov med en god indlæringskurve. Er man mere erfaren gymnast og har sprunget et par år, er der helt sikkert også plads til personlig udvikling på dette hold.

Der vil være rig mulighed for at få trænet nogle flotte spring som man kan vise frem for hele familien, og hvis man har ekstra meget krudt, så har vi også nogle fede parkour-øvelser på programmet. Nogle af grundstenene for en god springgymnast er stabilitet og en god motorik, så det vil selvfølgelig også indgå som en del af træningen. Og så en brændende lyst til at lære nyt :-) Springinstruktørerne er dygtige springere med mange års erfaring.

Der vil komme en udgift til opvisningstøj/dragt. Vi opretter en forældre-facebookgruppe, så vi gennem hele sæsonen kan sikre en god og let kommunikation.

Vi glæder os til at give den gas med gymnasterne,
hilsner fra instruktørteamet

Rytmeinstruktører:
Amalie er 17 år og går i 1.g på Bjerringbro Gymnasium. Sidste år gik Amalie på Bjergsnæs Efterskole og bor nu i Bjerringbro sammen med sin familie. Gymnastikken har været en stor del af hendes liv lige siden hun var helt lille, og hun har gået på mange forskellige hold i løbet af årene.
Karoline er 17 år og bor i Bjerringbro. Sidste år gik hun på Gudenaadalens Efterskole på rytmelinjen. I år starter hun i 1.g på Bjerringbro Gymnasium. Karoline elsker at lave gymnastik og har gjort det i mange år.

Springinstruktører:
Troels er 31 år, og et kæmpe legebarn inden for både springgymnastik og parkour. Arbejder til daglig i forsvaret, hvor han har arbejdet med fysisk træning gennem de sidste 12 år. Han bor i Bjerringbro med sin kone og 2 små drenge. Han springer selv aktivt på et seniorhold, træner forskellige håndstandsarter og holder af at lære fra sig. Han er ligeledes springinstruktør på foreningens springhold for 0.-2. klasse.
Niels er 18 år, bor i Viborg, og har gået til gymnastik siden han var 3 år. Han har været træner på forskellige børne- og ungdomshold i forskellige foreninger, så har masser er instruktør-erfaring for børn fra 5-14 år.

Laura Wiis Jensen er hjælpeinstruktør på holdet.

Hold-info

Tidspunkt:
Torsdag kl. 18.00-19.30

Sted:
Bøgeskovskolen og Bøgesalen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 37 - 12

Pris:
Kr. 800,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug barnets navn og fødselsdag

HUSK muligheden for at søge støtte til kontingent/dragt

'Børnenes Ven' er en fond, der yder økonomisk tilskud til børn og unge i Viborg Kommune.
Kontakt bestyrelsen på ggfgym@gmail.com​, hvis vi skal søge støtte til dit barn.

Holdets instruktører

Troels Spottag Jensen