CrossDance

CrossDance er et træningskoncept for alle! Du danser dig til sved på panden og får energi direkte ind på kontoen!

CrossDance kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret p åmodulerne dance, bodytoning, cardio og balance.
Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.

I dancemodulerne er koreografierne forholdsvis simple og meget inspireret af latin- og standarddans, men du bliver også præsenteret for andre stilarter.
Vi vil som udgangspunkt ikke bruge redskaber til toning af muskler, men når vi træner upper-body vil det være en god ide at bruge et par vandflasker, så der kommer lidt vægt på.

Denne time vil med garanti give dig sved på panden, smil, energi og udfordring til hjernen, som også er vigtigt at træne. Du får hele pakken tilsat masser af fantastisk musik som rammer bredt. Alle kan være med!

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her.

Om instruktøren: Daiva er 43 år, og har dyrket meget forskeligt sport gennem mange år. Hun er certificeret Zumba Fitness instruktør, Strong instruktør og CrossDance instruktør. Hun underviser flere hold om ugen.

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 18.00-19.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Multihallen

Periode:
Fra uge 2-22 2024

Pris:
Kr. 650,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

> TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Daiva Pedersen