CrossDance

CrossDance er et træningskoncept for alle! Du danser dig til sved på panden og får energi direkte ind på kontoen!

CrossDance kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret p åmodulerne dance, bodytoning, cardio og balance.
Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.

I dancemodulerne er koreografierne forholdsvis simple og meget inspireret af latin- og standarddans, men du bliver også præsenteret for andre stilarter.
Vi vil som udgangspunkt ikke bruge redskaber til toning af muskler, men når vi træner upper-body vil det være en god ide at bruge et par vandflasker, så der kommer lidt vægt på.

Denne time vil med garanti give dig sved på panden, smil, energi og udfordring til hjernen, som også er vigtigt at træne. Du får hele pakken tilsat masser af fantastisk musik som rammer bredt. Alle kan være med!

Jeg glæder mig til at se jer i hallen!
/Charlotte

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her.

Om instruktøren: Charlotte bor i Thorsø med mand og 2 piger. Hun er 44 år, og har undervist i CrossDance siden hun blev uddannet for godt 2 år siden. Dans og rytmegymnastik har fyldt meget i hendes liv. Udover at danse, cykler hun også mouintainbike og løber canicross med sin hund, fordi hun elsker at være ude i naturen.

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 18.00-19.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Multihallen

Periode:
Fra uge 2-21 2023

Pris:
Kr. 650,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Charlotte Helenius