CrossDance

CrossDance er et nyt og simpelt træningskoncept - og det er for alle! Sveden vil dryppe samtidig med masser af smil, og du får energi og overskud direkte ind på kontoen.

CrossDance er en danse/fitnesstime med moduler på kryds og tværs, og vi kommer både omkring Dance, Bodytoning, Cardio og Balance. Det vil sige, at hele kroppen bliver trænet på de 60 min en CrossDance time varer - helt uden redskaber. Koreografierne på en CrossDance time er forholdsvis simple, så alle kan være med. Vi danser til fed musik, som du også kender!

I Dance-modulet kommer du igennem nogle korte koreograferede serier, som ligger vægt på intensitet. Bodytoning er en optimal kombination af styrke- og udholdenhedstræning samt opstrammende øvelser, der træner hele kroppen - og der er fokus på mave, baller og lår. I Cardio-modulet koncentrerer vi os om konditionstræning, som er så godt for os!

Medbring sko, der ikke har for meget greb, så du kan tviste på forfoden.

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her.

Log off! Go dance :-)
Hilsen Anita

Hold-info

Tidspunkt:
Mandag kl. 18.00-19.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Multihallen

Periode:
Fra uge 36-50 2020

Pris:
Kr. 450,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktør

Anita S. Rosenquist