CoreFit

Bliv fit og stærk med CoreFit...

Vil du have sjov, varierende og sveddryppende styrketræning for hele kroppen? - Så er CoreFit noget for dig!

Vi arbejder med en masse varierende styrkeøvelser, der aktiverer alle kroppens muskler. Ens for alle øvelserne er, at de kan udføres på ca 1 m2. Der er ingen løb, men vi får pulsen op på andre sjove måder! Vi har stort fokus på træning af kroppens kerne, så vi får en bedre kropsholdning og styrker stabiliteten og kropsstammen. Arme, skuldre, ben og baller får selvfølgelig også kærlig opmærksomhed :-) 

Vi arbejder hele kroppen godt igennem, og der er garanti for indre varme og sved på panden!  Alle uanset alder og aktivitetsniveau kan deltage, da træningsintensiteten kan justeres den enkeltes behov.

Medbring din egen træningsmåtte og små håndvægte (to flasker med vand er fint.)

Holdet udbydes i samarbejde med Sport & Fitness - læs mere her. 

Vi glæder os til at blive fit med jer :-)
hilsen fra Stine, Camilla og Ane Dorte

Om instruktøren:
Stine har lavet gymnastik hele sit liv, og har undervist på børne-, junior- og voksenhold gennem 20 år. Hun har DGIs gymnastikuddannelse, er certificeret FemininFitness-instruktør og har løbende taget kurser i gymnastik, fitness og bevægelse. Stine bor i Bjerringbro med mand og tre børn. Til daglig arbejder hun i ejendomsmæglerbranchen.
Camilla har mange års instruktørerfaring fra både gymnastik- og fitnesshold. Hun har lavet gymnastik hele livet, og elsker bevægelse! Til daglig bor hun i Viborg og arbejder som bogholder i Bjerringbro.
Ane Dorte er vild med motion i alle former, har stor erfaring inden for styrketræning og er uddannet zumba-instruktør. Til daglig bor hun i Kjellerup og arbejder i flexjob.

Hold-info

Tidspunkt:
Torsdag kl. 17.00 - 18.00

Sted:
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro, Loungen

Periode:
Fra uge 36-50 2020

Pris:
Kr. 450,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

TILMELD DIG HER

Holdets instruktører

Stine Torp

Camilla Damgaard

Ane Dorte Lindberg