Babymotorik 3-12 mdr.

NYHED i GGF! Vi tilbyder nu Babymotorik - den bedste start på livet! Et skønt tilbud til dig, der er på barsel med din baby, og gerne vil stimulere dit barns sanser og motorik.

Kom og vær med på et hyggeligt hold, hvor din baby bliver udfordret i forskellige øvelser med fokus på at styrke barnets motorik.

Til babymotorik får du mulighed for at lære, hvordan du hjælper din baby til at få de bedste forudsætninger for den motoriske udvikling, så dit barn får sine sanser stimuleret. 

Vi skal b.la. lave sansestimulering, øvelser som styrker barnets motorik og lære hvordan man finder roen. Der er også tid og plads til at lave individuelle øvelser.

Undervisningen er desuden tilrettelagt sådan, at der er mulighed for at give din baby mad og pusle undervejs eller trække sig, hvis din baby har brug for hvile. Efter kurset vil du selv kunne forsætte med mange af øvelserne derhjemme og understøtte din babys udvikling.

Holdet foregår på børnenes præmisser i en hyggelig atmosfære. Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i barnets navn.

Medbring en træningsmåtte eller andet underlag.

Jeg glæder mig til at se jer!
Hilsen Merethe

Om instruktøren:
Merethe er 40 år og bosat i Rødkærsbro med sin mand og to drenge. Hun har arbejdet i en børnehave gennem mange år, men er nu selvstændig motorikvejleder, hvor hun hjælper børn i alle aldre med motoriske udfordringer.

Hold-info

Tidspunkt:
Onsdag kl. 10.00-11.30

Sted:
Pilevejens Festlokaler, Pilevej 16, 8850 Bjerringbro

Periode:
Fra uge 36-44 2022 (8 gange)

Pris:
Kr. 400,-
Kontingent betales efter prøvetime - brug MobilePay tlf. 89904 eller bankoverførsel, reg. 9381 konto 10190436. Husk at skrive navn og holdnavn ved betaling.

(Brug barnets navn samt fødselsdag og forælderens e-mail ved tilmelding)

TILMELD DIG HER - brug barnets navn og fødselsdag

HUSK muligheden for at søge støtte til kontingent/dragt

'Børnenes Ven' er en fond, der yder økonomisk tilskud til børn og unge i Viborg Kommune.
Kontakt bestyrelsen på ggfgym@gmail.com, hvis vi skal søge støtte til dit barn.

Holdets instruktør

Merethe Brøker Poulsen